Novosti

Proizvodi za brušenje i poliranje Eisenblätter

Eisenblatter

Eisenblaetter-Logo RAM je započeo suradnju sa njemačkim proizvođačem Eisenblätter koji razvija pametne tehnologije brušenja i poliranja više od 50 godina. Proizvodi visokokvalitetne i isplative alate za profesionalce i sve za obradu i dizajn ukrasnih metalnih površina.

 

Tračna brusilica za cijevi ROHR SNIPER 802 HTOvom suradnjom želimo našim kupcima pružiti najkraći i najisplativiji put do savršene površine pomoću naših optimalno koordiniranih alata za brušenje.

Eisenblätter više od 50 godina razvija, proizvodi i prodaje inovativne, ručne brusilice i brusilice za završnu obradu površina od nehrđajućeg čelika (inox), čelika, aluminija, obojenih metala, tvrde plastike i drva. Naš asortiman nudi našim kupcima optimalno koordinirane abrazive za grubo i fino brušenje, industrijsko brušenje, za čišćenje, poliranje, obradu cijevi i dekorativne površine.

Grupe proizvoda koje Vam predstavljamo jesu

 1. Ručne brusilice
  1. Kutne brusilice
  2. Brusilice za satiniranje i poliranje
  3. Brusilice za poliranje
  4. Tračne brusilice
  5. Višenamjenske brusilice
  6. Strojevi za obradu rubova 
 2. Diskovi
  1. Abrazivni diskovi
  2. Brusni diskovi
  3. Diskovi od flisa
  4. Diskovi za čišćenje
  5. Diskovi za poliranje
  6. LBD lemelarni diskovi 
  7. Rezne ploče
  8. Setovi za poliranje i brušenje 
  9. Sustavi za brzu izmjenu
  10. Vlaknasti diskovi
 3. Brusne trake
 4. Brusne čahure i koluti
 5. Sredstva za poliranje i njegu

Eisenblätter trenutno ima više od 80 patenata i prava industrijskog vlasništva u zemlji i inozemstvu. Eisenblätter brusni uređaji i abrazivi danas su među najmoćnijim proizvodima na svijetu, a mnogi  izumi danas se smatraju standardima.

ŽELITE PREZENTACIJU?

Pošaljite nam mail na ram@ram-rijeka.com sa opisom Vaših potreba kako bi mogli Vašem slučaju pristupiti individualno i ponuditi Vam najbolje moguće rješenje.