Stručni članci, Zaštitna oprema

Vrste sigurnosnih čizama od poliuretana (PU) za prehrambenu industriju!

Zastitne-radne-cizme-EagleGrip®-S5W

Naše sigurnosne čizme za prehrambenu industriju razvijene su prema najnovijim zdravstvenim i sigurnosnim standardima osiguravajući udobnost, sigurnost i zaštitu u svakom radnom okruženju. Ove zaštitne čizme razvijene su s protukliznim i antistatičnim đonom koji pružaju izvrsno prianjanje na najklizavijim površinama. Uz ispravno održavanje, naše sigurnosne čizme za prehrambenu industriju pružaju veliku otpornost i trajnost u dodiru s mastima, uljima i kemikalijama.

POLIURETANSKE SIGURNOSNE ČIZME

ALPHA ZA PREHRAMBENU INDUSTRIJU | ALPHA ICEPACK | EAGLEGRIP

Zaštitne radne čizme Alpha® Safety S4           Zastitne-radne-cizme-EagleGrip®W

Općenito, naše PU sigurnosne čizme su lagane, udobne, imaju izvrsnu toplinsku izolaciju i izvrsne su za prehrambenu industriju. Imaju đon otporan na ulja, masti, kiseline, kemikalije i organska otapala, također su antistatične i protuklizne dajući izvrsno prianjanje na klizavim površinama. Kroz svoju sposobnost apsorpcije energije u peti, pružaju veću udobnost, smanjujući umor.

U slučaju EagleGrip-a, zbog glatkog dizajna ovih sigurnosnih čizama, lako ih je čistiti i dezinficirati, što je bitno u ovom sektoru. Osim toga, ravni đon posebno je dizajniran kako bi imao izuzetno prianjanje u ekstremnim okruženjima, poput glatkih podova prekrivenih masnoćom, zbog punog kontakta s tlom.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!