Početna stranica » Obrada materijala » Diskovi » Sustavi za brzu izmjenu

Prikazujemo 1–12 od 26 rezultata

FIX BRIGHTEX® Berry + Sun disk za poliranje

6,23  (46,94 kn) 8,60  (64,80 kn)
Materijal za poliranje već prethodno natopljen BRIGHTEX® pastom za poliranje daje netretiranom metalu zrcalni sjaj bez sjene i čini dosadnu i dugotrajnu primjenu pasta i krema suvišnom. Korak 1 predpoliranje: Vrhunski visoki sjaj zahvaljujući BRIGHTEX® Berry pasti za predpoliranje, čak i kroz slojeve oksida koji su još prisutni. Korak 2 poliranje (za zrcalni sjaj): Ogledalo sjaji gotovo kao kromirano zahvaljujući BRIGHTEX® Sun pasti za poliranje

FIX Felt disk za poliranje

5,11  (38,50 kn) 7,30  (55,00 kn)
Prvoklasni Merino filc za brzi zrcalni završetak korištenjem pasta i krema za poliranje koje ne ostavljaju ogrebotine ili mrlje.

FIX SuperPolish disk za poliranje

4,89  (36,84 kn) 6,58  (49,58 kn)
Revolucionarni specijalni flis. U kombinaciji s pastama i kremama za poliranje, postiže briljantan zrcalni završetak na VA i obojenim metalima bez tragova i sjena.  

FIX Trizact™ disk za sustave za brzu izmjenu

7,40  (55,76 kn) 11,10  (83,63 kn)
Štedi nekoliko radnih koraka zahvaljujući visokom skidanju materijala s vrlo finim brušenjem i istodobnim uklanjanjem ogrebotina i mjesta varenja. Idealan uvod u kasnije zrcalno poliranje. Ostavlja i najmanju hrapavost.

FIX TZ-Pyramid disk za sustave za brzu izmjenu

5,91  (44,53 kn) 8,89  (66,98 kn)
Štedi nekoliko radnih koraka zahvaljujući visokom skidanju materijala s vrlo finim brušenjem i istodobnim uklanjanjem ogrebotina i mjesta varenja. Idealan uvod u kasnije zrcalno poliranje. Ostavlja i najmanju hrapavost.  

Mekani prigušni adapter za sustave za brzu izmjenu

5,91  (44,53 kn) 8,45  (63,67 kn)
Fleksibilni prigušni adapter s čičak držačem i posebnim prigušnim slojem. Klin za centriranje od 10 mm vidljiv je za točno centriranje brusne ploče.

MINI FIX mekana podloga za disk za sustave za brzu izmjenu

11,14  (83,93 kn) 19,69  (148,35 kn)
MINI FIX podloga i mekani prigušni sloj s čeličnom osovinom od 6 mm ili M14 navojem Fleksibilni MINI FIX potporni jastučić s držačem na čičak i klinom za centriranje za savršenu koncentričnost MINI FIX alata bez vibracija i opcijski adapter za mekano prigušivanje s držačem na čičak i posebnim slojem za prigušivanje (klina za centriranje ostaje vidljiva za optičko centriranje alata) . Prorezi za ventilaciju u podlozi osiguravaju nižu temperaturu mljevenja na vrhu.

MINI FIX mekani prigušni jastučić za podloge

4,03  (30,36 kn)
MINI FIX  mekani prigušni sloj za čelične osovine od 6 mm ili M14 navojem Fleksibilni MINI FIX potporni jastučić s držačem na čičak i klinom za centriranje za savršenu koncentričnost MINI FIX alata bez vibracija i opcijski adapter za mekano prigušivanje s držačem na čičak i posebnim slojem za prigušivanje (klina za centriranje ostaje vidljiva za optičko centriranje alata). Prorezi za ventilaciju u podlozi osiguravaju nižu temperaturu mljevenja na vrhu.

MINI FIX TZ-Pyramid disk za sustave za brzu izmjenu

3,16  (23,81 kn)
Štedi nekoliko radnih koraka zahvaljujući visokom skidanju materijala s vrlo finim brušenjem i istodobnim uklanjanjem ogrebotina i mjesta varenja. Idealan uvod u kasnije zrcalno poliranje. Ostavlja i najmanju hrapavost.  

PINLOC BRIGHTEX Berry + Sun disk za poliranje

3,45  (25,99 kn) 3,69  (27,80 kn)
Materijal za poliranje već je prethodno natopljen BRIGHTEX® pastom za poliranje daje netretiranom metalu zrcalni sjaj bez sjena te dosadno i dugotrajno nanošenje pasta i krema čini suvišnim. Korak 1 (predpoliranje): Vrhunski visoki sjaj zahvaljujući BRIGHTEX® Berry pasti za poliranje, čak i kroz slojeve oksida koji su još prisutni. Korak 2 (poliranje, zrcalni sjaj): Ogledalo sjaji gotovo kao kromirano zahvaljujući BRIGHTEX® Sun pasti za poliranje.  

PINLOC početni set

81,26  (612,25 kn)
Promjena diskova je laka, brza i sigurna – od ekstra grube do savršene zrcalne završne obrade. U izradi prototipa, pojedinačnim čeličnim konstrukcijama i operacijama montaže, posebno je uobičajeno da se koristi širok izbor diskova dok se ne postigne željeni rezultat. Sustav za brzu izmjenu PINLOC olakšava vam promjenu alata, budući da se diskovi pričvršćuju jednostavnim zavrtanjem na podlogu PINLOC – bez ikakvih drugih alata, poput ključa za steznu glavu. Sadrži alate s tri različita promjera (50/60/75 mm) za rad od grubog brušenja (kao što je uklanjanje zavarenih šavova) do savršene zrcalne završne obrade na svim metalima.    

PINLOC podloga za disk za sustave za brzu izmjenu

12,48  (94,03 kn) 32,01  (241,18 kn)
PINLOC podloga s navojem od 1/4". Fleksibilna podloga s navojem od 1/4” za sigurnu montažu svih PINLOC proizvoda.