Prikazujemo 1–12 od 80 rezultata

COLDSTEEL Razorflap specijalni LBD lamelni disk

8,53  (64,27 kn)
Potpuno novi i patentirani disk visokih performansi jamči stope uklanjanja metala koje prije nisu bile moguće s komercijalno dostupnim preklopnim diskovima. COLDSTEEL® RazorFlap® posebno je razvijen za područja teških opterećenja, kao što su brodogradilišta i brodogradnja, metalna, strukturna i niskogradnja itd.; gdje se radi o obradi ili izvođenju velikih zavara, skošenja, skidanja ivica i još mnogo toga rekordnom brzinom. Ovaj genijalni novi razvoj je genijalna kombinacija lamelastog diska i diska od keramičkih vlakana, koji kombinira izdržljivost i performanse brušenja obaju sustava.

BRIGHTEX FLAP Berry + Sun disk za poliranje

9,83  (74,06 kn) 10,84  (81,67 kn)
Fleksibilni lepezasti diskovi za poliranje izrađeni od polirnog flisa s prethodno natopljenom pastom za poliranje BRIGHTEX®, savršeno se prilagođavaju ravnim i oblikovanim površinama i poliraju brzinom munje do savršenog zrcalnog sjaja. Korak 1 (predpoliranje): Vrhunski visoki sjaj zahvaljujući BRIGHTEX® Berry pasti za poliranje, čak i kroz slojeve oksida koji su još prisutni. Korak 2 (poliranje, zrcalni sjaj): Ogledalo sjaji gotovo kao kromirano zahvaljujući BRIGHTEX® Sun pasti za poliranje  

BRIGHTEX® FLAP set za testiranje

26,26  (197,86 kn)
Isprobajte sada fleksibilne BRIGHTEX® FLAP diskove za poliranje! Izrađene od flisa za poliranje s prethodno impregniranom BRIGHTEX® pastom za poliranje, savršeno se prilagođavaju ravnim i oblikovanim površinama i u trenu uklanjaju čak i najfinije tragove i bilo kakvu maglicu za poliranje. BRIGHTEX® FLAP Berry za preliminarno i glavno poliranje i BRIGHTEX® FLAP Sun za savršenu zrcalnu završnicu. Korak 1: Vrhunski visoki sjaj zahvaljujući BRIGHTEX® Berry pasti za poliranje, čak i kroz preostale slojeve oksida. Korak 2: Ogledalo sjaji gotovo poput kroma zahvaljujući BRIGHTEX® Sun pasti za poliranje.

Disk za čišćenje MCD za bušilice

4,95  (37,30 kn) 22,48  (169,38 kn)
Čišćenje i dubinsko uklanjanje boje, hrđe, kamenca i prljavštine na svim materijalima, čak i na drvu. Djeluje poput pjeskarenja; čisti bez skidanja materijala. Idealan u karoseriji, automobilskoj industriji, u brodogradilištima i za radove obnove u ličionici i građevinarstvu.

FIX BRIGHTEX® Berry + Sun disk za poliranje

6,23  (46,94 kn) 8,60  (64,80 kn)
Materijal za poliranje već prethodno natopljen BRIGHTEX® pastom za poliranje daje netretiranom metalu zrcalni sjaj bez sjene i čini dosadnu i dugotrajnu primjenu pasta i krema suvišnom. Korak 1 predpoliranje: Vrhunski visoki sjaj zahvaljujući BRIGHTEX® Berry pasti za predpoliranje, čak i kroz slojeve oksida koji su još prisutni. Korak 2 poliranje (za zrcalni sjaj): Ogledalo sjaji gotovo kao kromirano zahvaljujući BRIGHTEX® Sun pasti za poliranje

FIX Felt disk za poliranje

5,11  (38,50 kn) 7,30  (55,00 kn)
Prvoklasni Merino filc za brzi zrcalni završetak korištenjem pasta i krema za poliranje koje ne ostavljaju ogrebotine ili mrlje.

FIX SuperPolish disk za poliranje

4,89  (36,84 kn) 6,58  (49,58 kn)
Revolucionarni specijalni flis. U kombinaciji s pastama i kremama za poliranje, postiže briljantan zrcalni završetak na VA i obojenim metalima bez tragova i sjena.  

FIX Trizact™ disk za sustave za brzu izmjenu

7,40  (55,76 kn) 11,10  (83,63 kn)
Štedi nekoliko radnih koraka zahvaljujući visokom skidanju materijala s vrlo finim brušenjem i istodobnim uklanjanjem ogrebotina i mjesta varenja. Idealan uvod u kasnije zrcalno poliranje. Ostavlja i najmanju hrapavost.

FIX TZ-Pyramid disk za sustave za brzu izmjenu

5,91  (44,53 kn) 8,89  (66,98 kn)
Štedi nekoliko radnih koraka zahvaljujući visokom skidanju materijala s vrlo finim brušenjem i istodobnim uklanjanjem ogrebotina i mjesta varenja. Idealan uvod u kasnije zrcalno poliranje. Ostavlja i najmanju hrapavost.  

MAGNUM CLEAN-MIX disk za čišćenje

22,06  (166,21 kn)
Diskovi za čišćenje za brzo i temeljito uklanjanje kamenca, hrđe i ivica. S međuslojevima abrazivnih lamela za jači učinak čišćenja od uobičajenih diskova za čišćenje u samo jednom koraku. Također su idealni za uklanjanje zadebljanja cinka, kapljica i šiljaka cinka nakon cinčanja te za ohrapavljavanje površine za naknadno nanošenje praha. Zbog otvorenih, elastičnih pora tkanine CLEAN materijala, brusna ploča se ne začepljuje i postiže "efekt pjeskarenja" na metalu.

MAGNUM CLEAN-PLUS disk za čišćenje

10,25  (77,23 kn)
Čisti sve materijale do dubine pora, idealno se prilagođava svim radnim predmetima, ne razmazuje i ostavlja sjajnu površinu kao nakon pjeskarenja, bez promjene točnosti dimenzija (čak i tanke ploče mogu se bez problema obraditi bez brušenja).

MAGNUM STAINLESS-CLEAN disk za čišćenje inoxa

17,08  (128,69 kn)
Brzo čisti i zaglađuje površine zavara od INOX-a ili čelika, usklađuje i zaglađuje zavare i ostavlja savršen sjaj na istoj visini - čak iu kutovima.