Početna stranica » Obrada materijala » Brusilice » Višenamjenske brusilice

Prikazuje se svih 5 rezultata

Osnovni set multifunkcionalne brusilice MINI MAX AKKU

1.272,18  (9.585,24 kn)
Mini uzdužna i kutna brusilica i rezač u jednom uređaju! Idealno za sve alate s osovinom od 6 mm, MINI-FIX sustav kuka i petlji i ROLOC™/PINLOC sustave. Posebno čvrst produžni krak za svestran rad u bilo kojem trenutku.

Multifunkcionalna brusilica MINI MAX AKKU

934,01  (7.037,30 kn)
"MINI MAX AKKU osnovni uređaj u koferu, bez baterija, punionice i alata" Mini uzdužna i kutna brusilica i rezač u jednom uređaju! Idealno za sve alate s osovinom od 6 mm, MINI-FIX sustav kuka i petlji i ROLOC™/PINLOC sustave. Posebno čvrst produžni krak za svestran rad u bilo kojem trenutku.

Multifunkcionalna brusilica MINI MAX 1100

779,73  (5.874,88 kn)
Nova, revidirana MINI MAX® 1100 brusilica ponovno obećava značajno više rezervi snage za kontinuiranu profesionalnu upotrebu. Osim novog, snažnog pogonskog motora s kontrolom brzine, nova univerzalna brusilica blista značajno poboljšanom zaštitom od prašine i mehanikom. Rasponi brzina su prošireni i nude idealan pogonski uređaj za razne alate s mini osovinom (flis, mop, polir i još mnogo toga) b> savršeno uzdužno vođenje za čiste površine bez sjene. Zahvaljujući uravnoteženoj raspodjeli težine, možete raditi mnogo sati potpuno bez umora.

Multifunkcionalna stacionarna brusilica MULTI MAX

Izuzetno izdržljivi trofazni motor postat će fiksna komponenta vaše radionice. Također se može koristiti s mnogim alatima kao pogonski motor za savitljive osovine s M14 navojima.

Multifunkcionalna stacionarna brusilica MULTI MAX – profesionalni set

Izuzetno izdržljivi trofazni motor postat će fiksna komponenta vaše radionice. Također se može koristiti s mnogim alatima kao pogonski motor za savitljive osovine s M14 navojima. Za munjevito skidanje ivica, obrezivanje, brušenje, četkanje, poliranje itd. brusni valjci za POLY-PTX® pribor za uzdužno brušenje, matiranje i poliranje, lamelni diskovi za kružno brušenje i fino brušenje FIX Hook & Loop sustav za brušenje, poliranje i još mnogo toga uključeni su u set.