Početna stranica » Obrada materijala » Brusilice » CAS baterijski uređaji

Prikazujemo 1–12 od 18 rezultata

Set kutne brusilice VARILEX® AKKU BRUSHLESS

789,19  (5.946,15 kn)
VARILEX AKKU BRUSHLESS osnovni set u koferu uključujući stanicu za punjenje i 2 baterije Kako bi se zamjetno povećala vučna snaga kutnih brusilica na baterije i smanjila razlika u performansama između njih i normalnih kutnih brusilica koje se pokreću pomoću kabla za napajanje, Eisenblätter nudi kutnu brusilicu na baterijski pogon čiji su prijenos i učinak optimizirani. Zbog svoje velike vučne snage, posebno je prikladan za korištenje s preklopnim diskovima i višestrukim sustavom FIX HOOK & LOOP. Brzina, optimizirana za strojeve s baterijskim pogonom, znači da zrnatost diska za mljevenje preklopnog diska optimalno zahvaća i melje hladnije, sprječavajući promjenu boje uzrokovanu toplinom. Sustav za brušenje i poliranje FIX HOOK & LOOP može se koristiti za sve zadatke brušenja, od grubog brušenja do zrcalne završne obrade. To znači da se od sada gotovo svi poznati koraci obrade mogu izvesti potpuno bežično, uključujući na gradilištima ili rad na instalacijskim poslovima.

Fleksibilna osovina s navojem M14 za kutne brusilice

349,44  (2.632,86 kn)
Fleksibilna osovina s čeličnom jezgrom za rad na uskim i posebno teško dostupnim područjima. Svi alati za brušenje iz sustava MINI MAX®, MINI FIX i PINLOC također se mogu koristiti s fleksibilnom osovinom. S fleksibilnom pogonskom osovinom, svestrana mini radionica MULTI MAX® može se koristiti još univerzalnije i nadograditi u profesionalni pogonski motor. Može se koristiti i s kutnim brusilicama s reguliranom brzinom (npr. VARILEX® 1802 HT, VARILEX® 1800, VARILEX® 1100, VARILEX® 900 Duo ili VARILEX® AKKU BRUSHLESS).

Kutna brusilica VARILEX® AKKU BRUSHLESS

379,39  (2.858,51 kn)
VARILEX® AKKU BRUSHLESS osnovni stroj u koferu, bez baterija, punjača i alata. Kako bi se zamjetno povećala vučna snaga kutnih brusilica na baterije i smanjila razlika u performansama između njih i normalnih kutnih brusilica koje se pokreću pomoću kabla za napajanje, Eisenblätter nudi kutnu brusilicu na baterijski pogon čiji su prijenos i učinak optimizirani.

MINI MAX® stezna osovina za prstenove

13,94  (105,03 kn)
Stezni trn za korištenje prstenova za poliranje i žičanih kotača širine 12 mm s MINI MAX®, fleksibilnom osovinom, bušilicama ili ravnim brusilicama.

Nosač koluta od nehrđajućeg čelika 19 x 50 mm

57,28  (431,58 kn)
Za upotrebu brusnih ploča širine 50 mm na ručnim strojevima s kontrolom broja okretaja i navojem M14.

POLY-PTX 802 HT usisni poklopac za prašinu

113,26  (853,36 kn)
Aluminijski usisni poklopac obuhvaća zaštitni poklopac POLY-PTX® 802 HT sa strane. Za sve uobičajeno dostupne industrijske ekstraktore. Pomoću posebne vodilice za crijevo obradaci se mogu obraditi u kutove.

Tračna brusilica BAND-IT AKKU HT

901,19  (6.790,02 kn)
Eisenblätter predstavlja novorazvijeni, posebno kompaktan, snažan, visokokvalitetni uređaj za ravno brušenje opremljen novim sustavom prigušivanja – sa svim svojstvima i snagom uređaja za utičnice. Čvrsti LiHD motor na baterije to omogućuje.

Osnovni set tračne brusilice BAND-IT AKKU HT

1.272,18  (9.585,24 kn)
Eisenblätter predstavlja novorazvijeni, posebno kompaktan, snažan, visokokvalitetni uređaj za ravno brušenje opremljen novim sustavom prigušivanja – sa svim svojstvima i snagom strojeva za utičnice. Čvrsti LiHD motor na baterije to omogućuje.

Tračna brusilica ROHR MAX AKKU

1.343,44  (10.122,15 kn)
Idealna, akumulatorska tračna brusilica za cijevi, sa snagom strujno vezanih strojeva zahvaljujući planetarnim zupčanicima. Savršen za gradilišta, brodogradilišta (npr. obrada ograda), konstrukcija ograda i još mnogo toga!

Tračna brusilica ROHR MAX AKKU

1.025,93  (7.729,87 kn)
Idealna, akumulatorska tračna brusilica za cijevi, sa snagom strujno vezanih strojeva zahvaljujući planetarnim zupčanicima. Savršen za gradilišta, brodogradilišta (npr. obrada ograda), konstrukcija ograda i još mnogo toga!

Osnovni set brusilice za satiniranje POLY-PTX AKKU HT

1.119,51  (8.434,95 kn)
Po prvi put razvijen je sofisticirani planetarni zupčanik za primjene linearnog brušenja, pokazujući neviđeni okretni moment za pogon svih dodataka, kao što su valjci za mljevenje, četke, valjci za ekspanziju i još mnogo toga – gotovo kao kabelski spojeni, pokretan električnom mrežom linearna brusilica. Višestruki lančanici planetarnog zupčanika omogućuju povećani izlaz na pogonskom vratilu koji je prije bio nepoznat u ovom području. To znači da se od sada gotovo svi poznati koraci obrade mogu izvesti potpuno bežično, uključujući na gradilištima ili rad na vozilima. Uređaj nudi konstantnu brzinu od 1.600 o/min. Ovo je idealno prilagođeno većini alata, kao što su flis, mix i flop kotači, ekspanzijski valjci s rukavcima, četke i još mnogo toga. Također je prikladan za strojnu obradu cijevi zahvaljujući opcijskom valjku brusne trake. Kompletan pribor za konvencionalne linearne brusilice kao što je POLY-PTX® 802 može se koristiti bežično s revolucionarnim POLY-PTX® AKKU HT. Korištenje izmjenjivih baterija omogućuje rad uređaja dulje vrijeme. LED indikatori napunjenosti baterija omogućuju vam da pratite koliko vam je napunjenosti ostalo. Odmah stupa na snagu, pogonska osovina izrađena je od nehrđajućeg čelika s poznatim dvostrukim klinovima, koji se mogu koristiti sa svim Eisenblätter alatima.

Brusilica za satiniranje POLY-PTX AKKU HT

787,25  (5.931,54 kn)
Nova linearna brusilica POLY-PTX® AKKU HT (High Torque) predstavlja novost u području baterijskih, ručnih brusilica. Po prvi put razvijen je sofisticirani planetarni zupčanik za primjene linearnog brušenja, pokazujući neviđeni okretni moment za pogon svih dodataka, kao što su valjci za brušenje, četke, valjci za ekspanziju i još mnogo toga – gotovo kao kabelski spojeni, pokretan električnom mrežom linearna brusilica. Višestruki lančanici planetarnog zupčanika omogućuju povećani izlaz na pogonskom vratilu koji je prije bio nepoznat u ovom području. To znači da se od sada gotovo svi poznati koraci obrade mogu izvesti potpuno bežično, uključujući na gradilištima ili rad na vozilima. Uređaj nudi konstantnu brzinu od 1.600 o/min. Ovo je idealno prilagođeno većini alata, kao što su flis, mix i flop kotači, ekspanzijski valjci s rukavcima, četke i još mnogo toga. Također je prikladan za strojnu obradu cijevi zahvaljujući opcijskom valjku brusne trake. Kompletan pribor za konvencionalne linearne brusilice kao što je POLY-PTX® 802 može se koristiti bežično s revolucionarnim POLY-PTX® AKKU HT. Korištenje izmjenjivih baterija omogućuje rad uređaja dulje vrijeme. LED indikatori napunjenosti baterija omogućuju vam da pratite koliko vam je napunjenosti ostalo. Odmah stupa na snagu, pogonska osovina izrađena je od nehrđajućeg čelika s poznatim dvostrukim klinovima, koji se mogu koristiti sa svim Eisenblätter alatima.