Početna stranica » Obrada materijala » Diskovi » LBD lamelni diskovi

Prikazujemo 1–12 od 21 rezultata

COLDSTEEL Razorflap specijalni LBD lamelni disk

8,53  (64,27 kn)
Potpuno novi i patentirani disk visokih performansi jamči stope uklanjanja metala koje prije nisu bile moguće s komercijalno dostupnim preklopnim diskovima. COLDSTEEL® RazorFlap® posebno je razvijen za područja teških opterećenja, kao što su brodogradilišta i brodogradnja, metalna, strukturna i niskogradnja itd.; gdje se radi o obradi ili izvođenju velikih zavara, skošenja, skidanja ivica i još mnogo toga rekordnom brzinom. Ovaj genijalni novi razvoj je genijalna kombinacija lamelastog diska i diska od keramičkih vlakana, koji kombinira izdržljivost i performanse brušenja obaju sustava.

FIX Cool Top elastični LBD lamelni disk

3,26  (24,56 kn) 5,74  (43,25 kn)
Visoka stopa skidanja zaliha, iznimno dug radni vijek, ravnomjerno čist uzorak brušenja bez promjene boje materijala i razmazivanja. Idealan za velike, ravne i neravne površine obrada i u automobilskom sektoru.

Magnum keramički LBD lamelni disk

5,85  (44,08 kn)
Osobito univerzalni keramički disk s dugim vijekom trajanja i visokim učinkom brušenja za sve metale, posebno za materijale koji se teško bruse. Samooštreća keramička tkanina smanjuje ocrnjivanje na minimum zahvaljujući svom hladnom brušenju.

BLUE SHARK elastični LBD lamelni disk

3,55  (26,75 kn) 8,10  (61,03 kn)
Visoko fleksibilan disk sa slojevima za hlađenje od cirkonija za posebno glatke i ravne završne obrade, idealan za upotrebu u obradi lima, na primjer, i ima posebno dug vijek trajanja i vrhunski učinak hlađenja.

MAGNUM Cool Top 5+ LBD lamelni disk

4,70  (35,41 kn) 9,06  (68,26 kn)
Legendarni, originalni MAGNUM® visokoučinkoviti nazubljeni sigurnosni disk idealan je za sve radove brušenja i skidanja ivica, bez obzira radi li se o uklanjanju puno materijala ili samo o uklanjanju laganih neravnina ili zavarenih šavova. RZ cirkonska tkanina plus sredstvo za hlađenje jamči goleme prednosti: često do 50% brži u stopi uklanjanja, mnogo duži radni vijek u usporedbi s konvencionalnim diskovima s lamelama i hladnije brušenje zahvaljujući dodatnim sredstvima za hlađenje. Zahvaljujući elastičnoj nosivoj ploči od ABS plastike koja je sigurna za hranu, stvara se ravnomjeran uzorak brušenja. Mogućnost podrezivanja ploče omogućuje maksimalan učinak do potpune potrošnje tkanine.

MAGNUM LBD lamelni disk za kutno zavarivanje

5,40  (40,69 kn)
Veliki disk koji je postavljen na MAGNUM® ploči za kutni zavar omogućuje izravnavanje i zaobljenje kutnih zavara. Izbočene abrazivne plohe su fleksibilne i stoga se prilagođavaju obliku kutnog zavara. Njime se mogu obraditi svi unutarnji radijusi. Opremljena je istom RZ cirkon tkaninom kao i MAGNUM® Cool Top® 5+. Ova RZ cirkonska tkanina plus sredstvo za hlađenje jamči goleme prednosti u usporedbi s konvencionalnim lamelnim diskovima: često do 50% brži u stopi uklanjanja, mnogo duži vijek trajanja u usporedbi s uobičajenim lamelnim diskovima i hladnije brušenje zahvaljujući dodatnim rashladnim sredstvima. Zahvaljujući podložnoj ploči od elastične ABS plastike koja je sigurna za hranu, stvara se ravnomjeran uzorak mljevenja. mogućnost podrezivanja ploče omogućuje maksimalan učinak do potpune potrošnje tkanine.

MINI FIX Cool Top LBD lamelni disk

2,44  (18,38 kn)
Ekstremno dug radni vijek, visoka stopa skidanja materijala, ujednačena, čista završna obrada bez promjene boje materijala; idealno se prilagođava izratku. Idealan u izradi alata, za male izratke i točne popravke.

PINLOC Cool Top LBD lamelni disk

2,98  (22,45 kn)
Ekstremno dug radni vijek, visoka stopa skidanja materijala, ujednačena, čista završna obrada bez promjene boje materijala; idealno se prilagođava izratku. Idealan u izradi alata, za male izratke i točne popravke.

PLANEX Cool Univerzalni elastični LBD lamelni disk

3,55  (26,75 kn) 8,74  (65,85 kn)
Univerzalni disk s izvanrednim ponašanjem pri brušenju na svim materijalima zahvaljujući 100% čistom cirkoniju na 100% pamučnoj tkanini. Otkako je krajem 1970-ih godina Eisenblätter na tržište iznio prvu lamelnu ploču s tkaninom od čistog cirkonija za brze kutne brusilice, Eisenblätter je više puta utjecao na razvoj lamelne ploče inovativnim idejama, kao što su podložne ploče od spoja prirodnih vlakana. Smjesa prirodnih vlakana idealan je materijal za podložne ploče. S razvojem ove nove proizvodne tehnologije, PLANTEX® Cool Top® Universal postao je prvi u svijetu Flap disk s podlogom od obnovljive konoplje.

TRIMFIX BLACK MAMBA LBD lamelni disk

3,14  (23,66 kn) 8,75  (65,93 kn)
TRIMFIX® BLACK MAMBA® je disk visokih performansi za čelik. Dizajniran je za ekstremni vijek trajanja alata i stope uklanjanja zaliha u modernoj obradi čelika. Zbog čistog cirkonijevog platna s rashladnim sredstvima i velikom količinom abraziva, idealno je za obradu čelika do nehrđajućeg čelika.

TRIMFIX HellFire Heavy-Duty keramički LBD lamelni disk

4,55  (34,28 kn)
HellFire® Heavy-Duty diskovi premašuju sve prethodne stope brušenja za konvencionalne diskove za sve metale. Novorazvijena kutna brusilica VARILEX® 1802 HT s velikim zakretnim momentom uvelike skraćuje vrijeme rada i smanjuje troškove rada.

TRIMFIX HellFire keramički LBD lamelni disk

3,20  (24,11 kn) 8,23  (62,01 kn)
TRIMFIX® HellFire® jedan je od najmodernijih i najsvestranijih diskova na svijetu. Njegova neusporediva, inovativna keramička hibridna tehnologija, omogućuje mu strojnu obradu bilo kojeg metala u rekordnom vremenu s jednim zrnom. Jednostavan je za upotrebu (bez komponenti od staklenih vlakana) i ekološki prihvatljiv (koristi CO2-neutralne komponente od prirodnih vlakana). Radno vrijeme i troškovi alata su prepolovljeni – i sve to uz apsolutno izvanredan omjer cijene i učinka.