Početna stranica » Obrada materijala » Diskovi » Diskovi za čišćenje

Prikazuje se svih 9 rezultata

Disk za čišćenje MCD za bušilice

4,95  (37,30 kn) 22,48  (169,38 kn)
Čišćenje i dubinsko uklanjanje boje, hrđe, kamenca i prljavštine na svim materijalima, čak i na drvu. Djeluje poput pjeskarenja; čisti bez skidanja materijala. Idealan u karoseriji, automobilskoj industriji, u brodogradilištima i za radove obnove u ličionici i građevinarstvu.

MAGNUM CLEAN-MIX disk za čišćenje

22,06  (166,21 kn)
Diskovi za čišćenje za brzo i temeljito uklanjanje kamenca, hrđe i ivica. S međuslojevima abrazivnih lamela za jači učinak čišćenja od uobičajenih diskova za čišćenje u samo jednom koraku. Također su idealni za uklanjanje zadebljanja cinka, kapljica i šiljaka cinka nakon cinčanja te za ohrapavljavanje površine za naknadno nanošenje praha. Zbog otvorenih, elastičnih pora tkanine CLEAN materijala, brusna ploča se ne začepljuje i postiže "efekt pjeskarenja" na metalu.

MAGNUM CLEAN-PLUS disk za čišćenje

10,25  (77,23 kn)
Čisti sve materijale do dubine pora, idealno se prilagođava svim radnim predmetima, ne razmazuje i ostavlja sjajnu površinu kao nakon pjeskarenja, bez promjene točnosti dimenzija (čak i tanke ploče mogu se bez problema obraditi bez brušenja).

MAGNUM STAINLESS-CLEAN disk za čišćenje inoxa

17,08  (128,69 kn)
Brzo čisti i zaglađuje površine zavara od INOX-a ili čelika, usklađuje i zaglađuje zavare i ostavlja savršen sjaj na istoj visini - čak iu kutovima.

FIX Hook and Loop disk za čišćenje

8,33  (62,76 kn) 11,23  (84,61 kn)
Čišćenje i dubinsko uklanjanje boje, hrđe, kamenca i prljavštine sa svih materijala. Djeluje poput pjeskarenja; Čisti bez uklanjanja materijala. Idealan u izradi karoserija, automobilskoj industriji, brodogradilištima i tijekom renoviranja u lakirništvu i građevinarstvu.

MAGNUM DecoFinish kompaktni disk od flisa

16,08  (121,15 kn)
MAGNUM® DecoFinish je zasigurno jedna od najmodernijih kompaktnih konstrukcija od flisa na svjetskom tržištu do danas. Zahvaljujući konstrukciji s otvorenim porama, posebno fina i dekorativna površinska obrada može se postići u trenu na svim metalima, kao i na tvrdoj plastici i drvu. Fini zavareni šavovi i točke ili duboke ogrebotine, ovisno o kontaktnom pritisku, također se mogu ukloniti izravno. Zahvaljujući posebno "finoj" završnoj obradi, savršena zrcalna završna obrada može se odmah stvoriti diskovima za poliranje, npr. s BRIGHTEX® sustavom poliranja. Ovo štedi mnogo dugotrajnih međukoraka brušenja i poliranja. Čak i debeli slojevi boje s punilom na dijelovima karoserije uklanjaju se do golog metala. Metal ispod ima vrhunsku završnu obradu i može se odmah ponovno obojati. Slojevi hrđe i oksida također nisu prepreka za savršenu završnu obradu zahvaljujući MAGNUM® DecoFinish. Ova nova vrsta kompaktnog flisa univerzalna je i svestrana. Izuzetno je čvrst i izdržljiv, ne razmazuje se i također ima elastična svojstva hlađenja za savršenu prilagodbu izratka i glatke prijelaze brušenja.

MAGNUM pjenasti disk od flisa

10,69  (80,54 kn)
Svestrani disk od flisa izrađen od pjenastog, komprimiranog abrazivnog flisa za obradu metala za brušenje, fino brušenje, glačanje i poliranje, za uklanjanje kamenca, uklanjanje oksida, ogrebotina, hrđe, neravnina i boje. Također čisti i zaglađuje drvo i plastiku.

MAGNUM Poly Magic disk od flisa

25,40  (191,38 kn) 28,90  (217,75 kn)
Za fino brušenje i zrcalno poliranje u kutnim zavarima iu kutnom području. Stvara besprijekoran zrcalni sjaj u samo dva koraka bez pasta ili krema za poliranje. Može se koristiti na prednjoj strani kao i na ravnoj strani. Primjena: 1. Prethodno brušenje i izravnavanje finijih zavarenih šavova s ​​granulacijom A. 2. Ispolirajte do zrcalne boje s granulacijom B.

PINLOC disk za čišćenje

2,75  (20,72 kn)
Čisti sve materijale do dubine pora, idealno se prilagođava svim radnim predmetima, ne razmazuje i ostavlja sjajnu površinu kao nakon pjeskarenja, bez promjene točnosti dimenzija (čak i tanke ploče mogu se bez problema obraditi bez brušenja).