Početna stranica » Obrada materijala

Prikazujemo 1–12 od 239 rezultata

COLDSTEEL Razorflap specijalni LBD lamelni disk

8,53  (64,27 kn)
Potpuno novi i patentirani disk visokih performansi jamči stope uklanjanja metala koje prije nisu bile moguće s komercijalno dostupnim preklopnim diskovima. COLDSTEEL® RazorFlap® posebno je razvijen za područja teških opterećenja, kao što su brodogradilišta i brodogradnja, metalna, strukturna i niskogradnja itd.; gdje se radi o obradi ili izvođenju velikih zavara, skošenja, skidanja ivica i još mnogo toga rekordnom brzinom. Ovaj genijalni novi razvoj je genijalna kombinacija lamelastog diska i diska od keramičkih vlakana, koji kombinira izdržljivost i performanse brušenja obaju sustava.

BRIGHTEX FLAP Berry + Sun disk za poliranje

9,83  (74,06 kn) 10,84  (81,67 kn)
Fleksibilni lepezasti diskovi za poliranje izrađeni od polirnog flisa s prethodno natopljenom pastom za poliranje BRIGHTEX®, savršeno se prilagođavaju ravnim i oblikovanim površinama i poliraju brzinom munje do savršenog zrcalnog sjaja. Korak 1 (predpoliranje): Vrhunski visoki sjaj zahvaljujući BRIGHTEX® Berry pasti za poliranje, čak i kroz slojeve oksida koji su još prisutni. Korak 2 (poliranje, zrcalni sjaj): Ogledalo sjaji gotovo kao kromirano zahvaljujući BRIGHTEX® Sun pasti za poliranje  

BRIGHTEX krpa od mikrofibre

4,10  (30,89 kn)
Idealno za čišćenje poliranih metalnih površina bez ogrebotina nakon poliranja (pamučne krpe i krpe često ostavljaju sitne ogrebotine na površini).

BRIGHTEX Softclean prašak

12,15  (91,54 kn) 27,76  (209,16 kn)
Idealno za čišćenje poliranih metalnih površina bez ogrebotina nakon poliranja (pamučne krpe i krpe često ostavljaju sitne ogrebotine na površini).

BRIGHTEX visokoučinkovite paste za poliranje

3,26  (24,56 kn) 50.032,50  (376.969,87 kn)
Najbrži način da dobijete zrcalni završni sloj na svim metalima u samo 2 koraka! Po prvi put, pred- i glavno poliranje može se obaviti sa samo 1 pastom (BRIGHTEX® Berry)! Potpuno novorazvijena receptura to omogućuje. Na primjer, dijelovi od nehrđajućeg čelika polirani su do zrcalnog izgleda u samo nekoliko trenutaka. Time se štedi nekoliko radnih koraka. Sa žutom BRIGHTEX® pastom "Sun" na kraju, visoki sjaj može se još jasnije naglasiti - to stvara zrcalni završetak poput kromiranih. Obje paste mogu se koristiti na SuperPolish diskovima i vrpcama, kao i na filcanim diskovima, trakama i omotima. Paste se drže na rotirajućim kotačima za poliranje, remenima i rukavima i natapaju se pastom. Ovaj postupak se može ponoviti nekoliko puta. Paste se također mogu koristiti za novi BRIGHTEX® sustav za poliranje (prethodno natopljeni diskovi za poliranje, trake i čahure), mogu se koristiti prema potrebi za daljnje vlaženje flisa za poliranje.

BRILLIANCE CLEAN čistač bez tragova

4,68  (35,26 kn) 97,83  (737,10 kn)
Brzo uklanja sve vrste manjih onečišćenja sa svih vrsta metala, kao npr. Nehrđajući čelik, aluminij, bakar, mesing itd. - ali i od stakla, drva, tvrde plastike i još mnogo toga. Zahvaljujući brzom isparavanju, sve površine ostaju bez tragova i ostataka. Posebno idealan za površine od nehrđajućeg čelika. Najbrže i najučinkovitije rješenje za sve druge poslove čišćenja, čak i oko kuće.

CAS baterija 18 volti LiHD tehnologija

166,78  (1.256,60 kn) 230,95  (1.740,09 kn)
Snažne visokotehnološke 18-voltne baterije (LiHD) za sve akumulatorske alate u grupi CAS.

CAS Stanica za brzo punjenje 220 – 240 volti

160,05  (1.205,90 kn)
Za brzo punjenje svih CAS Li-Ion i LiHD baterija od 14,4 do 36 volti.

Ekspanzijski valjak sa M14 navojem

52,08  (392,40 kn)
Za korištenje abrazivnih i polirnih čahura na PTX COMPACT HT stroju za satiniranje s kontroliranom brzinom.

Filtarske tkanine za poklopac za zaštitu od čestica

6,24  (47,02 kn)
Zamjenska filterska tkanina prikladna za poklopac za zaštitu čestica (br. artikla 40092).

Fleksibilna osovina 6 mm za višenamjensku brusilicu MINI MAX

333,56  (2.513,21 kn)
Fleksibilna osovina s čeličnom jezgrom za rad na uskim i posebno teško dostupnim područjima. Svi alati za brušenje iz sustava MINI MAX®, MINI FIX i PINLOC također se mogu koristiti s fleksibilnom osovinom.

Grinder Grip magnetski držač uređaja za kutne brusilice

49,24  (371,00 kn)
Pribor za kutnu brusilicu koji rad čini lakšim, sigurnijim i praktičnijim. Čvrsto pričvrstite svoju kutnu brusilicu na magnetsku površinu kada je "spustite" i držite je izvan opasnosti, a opet nadohvat ruke! Osobito snažan magnetski držač prilagodljiv mnogim komercijalno dostupnim kutnim brusilicama obećava pričvršćivanje brusilice na bilo koju magnetsku površinu u nekoliko sekundi. Kao što je na metalnim zidovima, stolovima, karoserijama automobila, pločama, metalnim stupovima i mnogo više! To učinkovito sprječava pad mlina i omogućuje munjevit pristup mlinu u bilo kojem položaju. Snaga lijepljenja do cca. 10 kg! Magnetski blok je pričvršćen pomoću metalnih nosača sa strane i pripadajućih vijaka pričvršćenih za njezinu kutnu brusilicu. Ne može biti praktičnije i sigurnije!