Početna stranica » Ventilacija » Opći ventilacijsku sustav

Prikazuje se svih 3 rezultata

Opći ventilacijski sustav Push-Pull

Opća ventilacijska jedinica Push – Pull je odvodni i dovodni sustav gdje su cijevi (odvoda i dovoda) postavljene nasuprotno te su povezane na usisni i filtarski sustav. Sustav je prikladan za različite radionice gdje je razina dima i prašine niska do srednja. Treba napomenuti da se ovakav sustav koristi kada nije izvediv sustav odvoda od točke do točke. Također, koristi se kao nadopuna sustavima ekstrakcije. Isplati se integrirati kao filtarski sustav jer se može koristiti za neke dodatne primjene, a i dalje je potrebno samo jedno postrojenje.

Opći ventilacijski sustav za istiskivanje zraka

Ovaj opći ventilacijski sustav za istiskivanje zraka povezan je sa središnjim ekstrakcijskim i ventilacijskim sustavom. Prikladan je za radionice gdje imamo srednju do visoku razinu dima i prašine. Treba napomenuti da se ovakav sustav koristi kada nije izvediv sustav odvoda točaka. Također, koristi se kao dopuna sustavima odsisavanja točaka. Na radnom mjestu, sustav osigurava konstantno cirkuliranje zraka niske brzine.

Opći ventilacijski sustav za nadzor zraka AirWatch

2.370,00  (17.856,77 kn)
Opći ventilacijski sustav za nadzor zraka AirWatch kontinuirano nadzire kvalitetu zraka u proizvodnim halama i radionicama koristeći optičku, lasersku metodu mjerenja. Izmjene vrijednosti, uključujući broj i raspodjelu veličine sitnih čestica fine prašine skladištene su u cloudu putem mobitela te mogu biti prikazana i evaluirana na svakom računalu, mobitelu ili tabletu. LED osvijetljeno područje (zelena, žuta, crvena) na samom AirWatchu indicira kvalitetu zraka u prostoriji. Dodatno, AirWatch kontrolira ventilaciju i ekstrakcijske sustave u prostoriji te to pruža efikasnost koja je potrebna.