Početna stranica » Obrada materijala » Brusilice » Kompleti dodatne opreme

Prikazujemo 1–12 od 23 rezultata

Set pribora za PTX Compact HT

227,33  (1.712,82 kn)
Set pribora za PTX Compact HT Idealan dodatak PTX Compact HT stroju za završnu obradu metala od grubog do finog brušenja. Spreman za većinu standardnih obrada limova i cijevi uključujući mnoge dodatke (bez stroja). S PTX Compact HT priborom, pravi alati uvijek su vam pri ruci - u radionici i pri radu na otvorenom.

Set pribora s trakama 40 x 780 mm

275,78  (2.077,86 kn)
Set pribora za obradu cijevi znači da su pravi alati uvijek pri ruci. Idealan dodatak vašem uređaju. Prikladno za mnoge zadatke, od grubog i finog brušenja (industrijska završna obrada) do savršene zrcalne završne obrade – sve sigurno pospremljeno u stabilnu torbu za nošenje.

FIX HOOK & LOOP set pribora za grubo brušenje

146,93  (1.107,04 kn)
Dodatak FIX HOOK & LOOP za grubo brušenje do zrcalne završne obrade. Idealan set pribora u promjerima Ø 115 i Ø 60 mm. Od grubog i finog brušenja do savršenog zrcalnog izgleda, uključujući sredstvo za čišćenje i površinsko brtvljenje. Idealan dodatak svakoj VARILEX 1000, 1100 i 1802 HT kao i VARILEX AKKU PRO HT kutnoj brusilici. (odgovarajući FIX KLETT zaštitni poklopac dostupan zasebno).

MINI MAX set pribora za brušenje

162,50  (1.224,36 kn)
Od grubog brušenja do savršene zrcalne završne obrade - praktični set pribora sastoji se od raznolikog raspona alata koji pokrivaju gotovo sve primjene. Sve je dostupno u čvrstom transportnom kovčegu.

POLY-PTX profesionalni set pribora za brušenje

520,36  (3.920,65 kn)
POLY-PTX Professional set pribora za grubo brušenje do savršenog poliranja. Ovaj visokokvalitetni cjeloviti set u stabilnoj i na udarce otpornoj kutiji sadrži sve za vas industrijsko brušenje bez sjenčanja do savršenog zrcalnog izgleda na metalima (površine i cijevi), kao i novorazvijena sredstva za čišćenje i konzerviranje za optimalnu zaštitu površine spreman protiv mrlja i otisaka prstiju (isporuka bez stroja). S ovim priborom, pravi alati su uvijek pri ruci - u radionici i tijekom montaže.

POLY-PTX set pribora za brušenje

238,03  (1.793,44 kn)
Idealan dodatak osnovnom setu za završnu obradu metala od grubog do finog brušenja. Spreman za većinu standardnih obrada lima i cijevi, uključujući mnoge pomoćne dijelove (bez stroja). POLY-PTX® set pribora znači da su pravi alati uvijek pri ruci – u radionici i na licu mjesta.

POLY-PTX set pribora za obradu drveta

461,26  (3.475,36 kn)
POLY-PTX Set pribora za obradu drva. Ovaj set uključuje dodatni Eco Smart adapter i sadrži sve što vam je potrebno za četkani i rustikalni učinak na drvenim površinama i za poliranje mrlja od voska (isporuka bez stroja). POLY-PTX® 802 HT pribor za drvo znači da su pravi alati uvijek pri ruci – u radionici i na licu mjesta.

Set pribora za grubo i fino brušenje

155,95  (1.175,01 kn)
S ovim se setom mogu obaviti svi radovi od uklanjanja zavarenih šavova, čišćenja površine do finog podešavanja, uključujući sredstvo za čišćenje i površinsko brtvilo. Idealan dodatak VARILEX® kutnoj brusilici.

Izmjenjivi kutni graničnik za GLADIUS 1800 i 1802 HT

489,18  (3.685,73 kn)
Priključna, robusna poprečna ograda s poklopcem od trake sada omogućuje nepomičan i precizan rad kao što je oštrenje alata kao što su noževi, lopatice, klinovi i još mnogo toga. Po želji u oba smjera kretanja trake i pod točnim kutom. S opcijskim kugličnim nosačem stola, GLADIUS® savršena mini radionica za svakoga. Pripadajuća, stabilna zaštita trake sprječava svaki rizik od ozljeda od slučajnog dodirivanja pokretne trake. Odabirom širokog izbora brusnih traka i traka za poliranje, sva gruba, fina i polirajuća brušenja mogu se izvesti brzinom munje i preciznošću.

POLY-PTX 800 usisni poklopac za prašinu

104,19  (785,02 kn)
Zaštitna navlaka POLY-PTX® 800 zatvara se sa strane aluminijskim usisnim poklopcem. Paralelna vodilica crijeva znači da možete raditi točno u kutovima.

POLY-PTX Eco Smart adapter

49,24  (371,00 kn)
Inovativni, jeftini sustav brzog stezanja za uzdužno brušenje bez upotrebe alata za upotrebu na osovinama s utorima od 100 mm. Jednostavno gurnite valjke alata na Eco Smart Adapter - automatski se učvršćuju kada stroj radi. Bez obzira radi li se o ekstra širokim valjcima s radnom dubinom od 150 mm ili uskim kotačima s radnom dubinom od 50 mm, sve komponente se brzo i sigurno drže na Eco Smart adapteru. Kotači širine 50 mm također se mogu učvrstiti na bilo kojem mjestu na osovini bez distantnih prstenova.

Set pribora s trakama 30 x 533 mm

228,99  (1.725,33 kn)
Set pribora za obradu cijevi znači da su pravi alati uvijek pri ruci. Idealan dodatak vašem suređaju. Prikladno za mnoge zadatke, od grubog i finog brušenja (industrijska završna obrada) do savršene zrcalne završne obrade – sve sigurno pospremljeno u stabilnu torbu za nošenje.