Početna stranica » Obrada materijala » Brusilice » Brusilice za satiniranje i poliranje

Prikazuje se svih 5 rezultata

Osnovni set brusilice za satiniranje POLY-PTX AKKU HT

1.119,51  (8.434,95 kn)
Po prvi put razvijen je sofisticirani planetarni zupčanik za primjene linearnog brušenja, pokazujući neviđeni okretni moment za pogon svih dodataka, kao što su valjci za mljevenje, četke, valjci za ekspanziju i još mnogo toga – gotovo kao kabelski spojeni, pokretan električnom mrežom linearna brusilica. Višestruki lančanici planetarnog zupčanika omogućuju povećani izlaz na pogonskom vratilu koji je prije bio nepoznat u ovom području. To znači da se od sada gotovo svi poznati koraci obrade mogu izvesti potpuno bežično, uključujući na gradilištima ili rad na vozilima. Uređaj nudi konstantnu brzinu od 1.600 o/min. Ovo je idealno prilagođeno većini alata, kao što su flis, mix i flop kotači, ekspanzijski valjci s rukavcima, četke i još mnogo toga. Također je prikladan za strojnu obradu cijevi zahvaljujući opcijskom valjku brusne trake. Kompletan pribor za konvencionalne linearne brusilice kao što je POLY-PTX® 802 može se koristiti bežično s revolucionarnim POLY-PTX® AKKU HT. Korištenje izmjenjivih baterija omogućuje rad uređaja dulje vrijeme. LED indikatori napunjenosti baterija omogućuju vam da pratite koliko vam je napunjenosti ostalo. Odmah stupa na snagu, pogonska osovina izrađena je od nehrđajućeg čelika s poznatim dvostrukim klinovima, koji se mogu koristiti sa svim Eisenblätter alatima.

Brusilica za satiniranje POLY-PTX AKKU HT

787,25  (5.931,54 kn)
Nova linearna brusilica POLY-PTX® AKKU HT (High Torque) predstavlja novost u području baterijskih, ručnih brusilica. Po prvi put razvijen je sofisticirani planetarni zupčanik za primjene linearnog brušenja, pokazujući neviđeni okretni moment za pogon svih dodataka, kao što su valjci za brušenje, četke, valjci za ekspanziju i još mnogo toga – gotovo kao kabelski spojeni, pokretan električnom mrežom linearna brusilica. Višestruki lančanici planetarnog zupčanika omogućuju povećani izlaz na pogonskom vratilu koji je prije bio nepoznat u ovom području. To znači da se od sada gotovo svi poznati koraci obrade mogu izvesti potpuno bežično, uključujući na gradilištima ili rad na vozilima. Uređaj nudi konstantnu brzinu od 1.600 o/min. Ovo je idealno prilagođeno većini alata, kao što su flis, mix i flop kotači, ekspanzijski valjci s rukavcima, četke i još mnogo toga. Također je prikladan za strojnu obradu cijevi zahvaljujući opcijskom valjku brusne trake. Kompletan pribor za konvencionalne linearne brusilice kao što je POLY-PTX® 802 može se koristiti bežično s revolucionarnim POLY-PTX® AKKU HT. Korištenje izmjenjivih baterija omogućuje rad uređaja dulje vrijeme. LED indikatori napunjenosti baterija omogućuju vam da pratite koliko vam je napunjenosti ostalo. Odmah stupa na snagu, pogonska osovina izrađena je od nehrđajućeg čelika s poznatim dvostrukim klinovima, koji se mogu koristiti sa svim Eisenblätter alatima.

Brusilica za satiniranje POLY-PTX COMPACT

503,24  (3.791,66 kn) 511,01  (3.850,20 kn)
Uzdužno brušenje, matiranje, satiniranje, poliranje, skidanje ivica, rđe, skidanje kamenca, uklanjanje boje, obrada okruglih cijevi i još mnogo toga zahvaljujući sofisticiranom planetarnom prijenosniku za nevjerojatno velike rezerve snage i Po prvi put, Eisenblätter nudi laganu, kompaktnu univerzalnau brusilicu koja ne smije nedostajati ni u jednoj radionici. Uz dobro poznatu uzdužnu brusilicu iz serije POLY-PTX® za radne širine od 100 do 110 mm, Eisenblätter sada nudi kompaktnu verziju svojih legendarnih uzdužnih brusilica posebno za širine valjaka do 50 mm! Zahvaljujući idealnim brzinama od 800 - 3.000 okretaja u minuti, gotovo sve površinske obrade mogu se izvesti i u "malom formatu" za trajnu profesionalnu upotrebu. Preduvjet za ovu svestranost i upotrebljivost gotovo svih mogućih brusnih alata je naravno veliki okretni moment, koji je zajamčen posebnim specijalnim mjenjačem čak iu nižem rasponu brzina. Svi alati za brušenje i poliranje opremljeni su M14 navojima i omogućuju vrlo brzu izmjenu valjka bez upotrebe alata. Korištenjem pogonskog valjka s remenom okrugle cijevi se jednako lako mogu potpuno obraditi na zatvorenim konstrukcijama cijevi.

Brusilica za satiniranje POLY-PTX 800

730,48  (5.503,80 kn)
Ova višenamjenska uzdužna brusilica dolazi sada s još većom snagom. Snaga od 1750 W, kontrola brzine, ergonomski dizajn i iznimno svestran - također za radne širine do 150 mm. Visoki okretni moment i rezerve snage jamče profesionalnu kontinuiranu uporabu i veću ekonomičnost.

Brusilica za satiniranje POLY-PTX 802 HT

783,50  (5.903,28 kn) 816,73  (6.153,65 kn)
POLY-PTX® 802 HT (visoki zakretni moment) linearna brusilica nudi zakretni moment i profil performansi koji je do sada bez premca. Novorazvijeni planetarni zupčanik raspodjeljuje vučnu snagu preko dodatnih zupčanika u sofisticiranom rasporedu, uvelike povećavajući otpor svih pogonskih komponenti na trošenje i čineći profesionalni uređaj kontinuiranim radnim uređajem. Eisenblätter je također poboljšao ručku osovine, ponudivši je s novim, gumiranim umetcima koji pružaju posebno dobro prianjanje i optimalno rukovanje tijekom linearnog brušenja, satiniranja ili poliranja, osiguravajući ujednačene rezultate brušenja koji su potpuno bez sjena. Pogonsko vreteno je od nehrđajućeg čelika. Svi alati za brušenje mogu se ručno pričvrstiti bez vijaka pomoću samocentrirajućeg nazubljenog vijka – sada sa zaštitom od okretanja. Čak je i zaštitni poklopac za valjke za mljevenje značajno poboljšan i izrađen je od robusnog, preciznog aluminijskog tlačnog lijeva na koji se može dodati opcijski usisni poklopac sa svojim usisnim nastavcima. Posebna pažnja posvećena je vodilici crijeva koja osigurava slobodan bočni prostor tijekom rada. Dodatni polikarbonatni poklopac koji se može uvući štiti oči od letećih čestica tijekom korištenja izuzetno širokih valjaka za mljevenje (do 150 mm) iz našeg Eco Smart sustava.