Početna stranica » Obrada materijala » Sredstva za poliranje i njegu

Prikazuje se svih 12 rezultata

BRIGHTEX krpa od mikrofibre

4,10  (30,89 kn)
Idealno za čišćenje poliranih metalnih površina bez ogrebotina nakon poliranja (pamučne krpe i krpe često ostavljaju sitne ogrebotine na površini).

BRIGHTEX Softclean prašak

12,15  (91,54 kn) 27,76  (209,16 kn)
Idealno za čišćenje poliranih metalnih površina bez ogrebotina nakon poliranja (pamučne krpe i krpe često ostavljaju sitne ogrebotine na površini).

BRIGHTEX visokoučinkovite paste za poliranje

3,26  (24,56 kn) 50.032,50  (376.969,87 kn)
Najbrži način da dobijete zrcalni završni sloj na svim metalima u samo 2 koraka! Po prvi put, pred- i glavno poliranje može se obaviti sa samo 1 pastom (BRIGHTEX® Berry)! Potpuno novorazvijena receptura to omogućuje. Na primjer, dijelovi od nehrđajućeg čelika polirani su do zrcalnog izgleda u samo nekoliko trenutaka. Time se štedi nekoliko radnih koraka. Sa žutom BRIGHTEX® pastom "Sun" na kraju, visoki sjaj može se još jasnije naglasiti - to stvara zrcalni završetak poput kromiranih. Obje paste mogu se koristiti na SuperPolish diskovima i vrpcama, kao i na filcanim diskovima, trakama i omotima. Paste se drže na rotirajućim kotačima za poliranje, remenima i rukavima i natapaju se pastom. Ovaj postupak se može ponoviti nekoliko puta. Paste se također mogu koristiti za novi BRIGHTEX® sustav za poliranje (prethodno natopljeni diskovi za poliranje, trake i čahure), mogu se koristiti prema potrebi za daljnje vlaženje flisa za poliranje.

BRILLIANCE CLEAN čistač bez tragova

4,68  (35,26 kn) 97,83  (737,10 kn)
Brzo uklanja sve vrste manjih onečišćenja sa svih vrsta metala, kao npr. Nehrđajući čelik, aluminij, bakar, mesing itd. - ali i od stakla, drva, tvrde plastike i još mnogo toga. Zahvaljujući brzom isparavanju, sve površine ostaju bez tragova i ostataka. Posebno idealan za površine od nehrđajućeg čelika. Najbrže i najučinkovitije rješenje za sve druge poslove čišćenja, čak i oko kuće.

INOX PROTECT zaštita površina za unutarnju upotrebu

4,68  (35,26 kn) 156,76  (1.181,11 kn)
Čisti u trenu i štiti npr. dekorativne površine prozirnim zaštitnim slojem od tvrdog voska i tako dugoročno sprječava otiske prstiju i mrlje. Idealan za površine od nehrđajućeg čelika svih vrsta kao što su kuhinjske ploče, zidovi dizala, rukohvati, šipke, cijevi, stolovi i još mnogo toga! Raspršuje se po površini i raspoređuje se trljanjem krpom od mikrovlakana, zatim se nakon nekoliko sekundi ispolira drugom, suhom krpom od mikrovlakana. Svi dijelovi tada izgledaju kao da su potpuno novi i mogu se jednostavno suho polirati u bilo kojem trenutku dok se ne ponove.

Pasta za poliranje CLASSIC

5,90  (44,45 kn) 10,48  (78,96 kn)
Čvrste paste za sjajno poliranje svih metala (uključujući aluminij). Bijela za predpoliranje, plava za završno poliranje Dostupne količine:
  • 1x bijela pasta cca 650 grama (predpoliranje)
  • 1x plava pasta cca 650 grama (poliranje)
  • 2x bijela i plava pasta cca 2 x 60 grama (predpoliranje i poliranje)

POWER CLEANER univerzalni čistač

4,68  (35,26 kn) 114,24  (860,74 kn)
Čišćenje i konzerviranje - posebno za uklanjanje ostataka poliranja na bazi masti (BRIGHTEX®).

Roza krema za poliranje

7,86  (59,22 kn) 23,89  (180,00 kn)
Za završno poliranje, npr. nakon poliranja paste Classic, stvara besprijekoran zrcalni finiš na svim metalima. Donosi brzi sjaj - pogodan i za ručno nanošenje uz pomoć krpica za poliranje (mikrofibra).

KANGAROO ALU-FIX specijalno ulje za obradu aluminija

4,68  (35,26 kn) 119,01  (896,68 kn)
Do 300% veći stupanj skidanja materijala i vijek trajanja lamelastih diskova pri obradi aluminija. Jedinstveno specijalno ulje za obradu aluminija sprječava "začepljenje" zaklopnih diskova.

POLY SEAL površinska zaštita za vanjsku i unutarnju upotrebu

4,68  (35,26 kn) 149,39  (1.125,58 kn)
Za čišćenje i konzerviranje (uljni film) brušenih i poliranih površina. Mrlje od prstiju i vode ili sjene ostaju dugoročno nevidljive. Idealno za dekorativne metalne površine na otvorenom kao što su vrata od nehrđajućeg čelika, fasade, ograde, fontane, figurice, umjetnička djela, velike kuhinje i hoteli (razred za hranu).

Testna kutija za njegu Indoor

14,28  (107,59 kn)
Dubinsko čišćenje i dugotrajna zaštita površina u zatvorenom prostoru. Testirajte sami! Ekološki čistač POWER CLEANER uklanja čak i tvrdokornu prljavštinu poput cementa, kamenca i ostataka ljepila, kao i neposredno nakon poliranja, paste za poliranje i ostatke kreme. Sa sredstvom za čišćenje BRILLIANCE CLEAN lako se zaprljanje može ukloniti vrlo brzo, potpuno bez tragova i ostataka. Za završno površinsko brtvljenje nanosi se transparentan sloj tvrdog voska s INOX PROTECT-om, dugoročno štiti metale od otisaka prstiju i mrlja. U paketu dolaze 3 komada po 50ml.

Testna kutija za njegu Outdoor

14,28  (107,59 kn)
Dubinsko čišćenje pora i dugotrajna zaštita metala u eksterijeru i interijeru. Testirajte sami! Ekološki čistač POWER CLEANER uklanja čak i tvrdokornu prljavštinu poput cementa, kamenca i ostataka ljepila, kao i neposredno nakon poliranja, paste za poliranje i ostatke kreme. Za očuvanje brušenih i poliranih površina, na kraju se nanosi vrlo tanak uljni film s POLY Protection. To znači da tragovi prstiju, vodeni tragovi ili sjene ostaju dugoročno nevidljivi. U paketu dolaze 3 komada po 50ml.