Početna stranica » Obrada materijala » Diskovi » Diskovi od flisa

Prikazuje se svih 11 rezultata

FIX AluPolish disk od flisa za predpoliranje

3,60  (27,12 kn) 4,80  (36,17 kn)
Mekani specijalni flis materijal za fino brušenje (predpoliranje) aluminija i mekih metala za savršeni zrcalni sjaj. Dolazi bez korištenih pasta i krema. Također uklanja sitne ogrebotine i ne razmazuje se po aluminiju.

FIX Hook and Loop SC disk od flisa

3,81  (28,71 kn) 7,33  (55,23 kn)
Ovaj tehnički površinski kondicionirani flis idealan je za uklanjanje laganih ogrebotina i slojeva oksida, skidanje ivica i fino brušenje na metalima i drugim materijalima.

MAGNUM DecoFinish kompaktni disk od flisa

16,08  (121,15 kn)
MAGNUM® DecoFinish je zasigurno jedna od najmodernijih kompaktnih konstrukcija od flisa na svjetskom tržištu do danas. Zahvaljujući konstrukciji s otvorenim porama, posebno fina i dekorativna površinska obrada može se postići u trenu na svim metalima, kao i na tvrdoj plastici i drvu. Fini zavareni šavovi i točke ili duboke ogrebotine, ovisno o kontaktnom pritisku, također se mogu ukloniti izravno. Zahvaljujući posebno "finoj" završnoj obradi, savršena zrcalna završna obrada može se odmah stvoriti diskovima za poliranje, npr. s BRIGHTEX® sustavom poliranja. Ovo štedi mnogo dugotrajnih međukoraka brušenja i poliranja. Čak i debeli slojevi boje s punilom na dijelovima karoserije uklanjaju se do golog metala. Metal ispod ima vrhunsku završnu obradu i može se odmah ponovno obojati. Slojevi hrđe i oksida također nisu prepreka za savršenu završnu obradu zahvaljujući MAGNUM® DecoFinish. Ova nova vrsta kompaktnog flisa univerzalna je i svestrana. Izuzetno je čvrst i izdržljiv, ne razmazuje se i također ima elastična svojstva hlađenja za savršenu prilagodbu izratka i glatke prijelaze brušenja.

MAGNUM pjenasti disk od flisa

10,69  (80,54 kn)
Svestrani disk od flisa izrađen od pjenastog, komprimiranog abrazivnog flisa za obradu metala za brušenje, fino brušenje, glačanje i poliranje, za uklanjanje kamenca, uklanjanje oksida, ogrebotina, hrđe, neravnina i boje. Također čisti i zaglađuje drvo i plastiku.

MAGNUM Poly Magic disk od flisa

25,40  (191,38 kn) 28,90  (217,75 kn)
Za fino brušenje i zrcalno poliranje u kutnim zavarima iu kutnom području. Stvara besprijekoran zrcalni sjaj u samo dva koraka bez pasta ili krema za poliranje. Može se koristiti na prednjoj strani kao i na ravnoj strani. Primjena: 1. Prethodno brušenje i izravnavanje finijih zavarenih šavova s ​​granulacijom A. 2. Ispolirajte do zrcalne boje s granulacijom B.

MAGNUM Top Mix disk od flisa

27,74  (209,01 kn)
Koordinirana kombinacija keramičkih abrazivnih lamela koje se izmjenjuju s pjenastim flisom proizvodi mnogo bolje performanse brušenja, dulji radni vijek i rezultate finog brušenja. Za pripremno brušenje i fino brušenje točkastih zavara i dubokih ogrebotina na nehrđajućem čeliku, čeliku i obojenim metalima; također odličan za fino skidanje ivica s perforiranog metalnog lima i doradu uglova.

MAGNUM Top Mix kombinirani disk od flisa

16,40  (123,57 kn)
Koordinirana kombinacija abrazivnih lamela koje se izmjenjuju s komprimiranim flisom proizvodi puno bolju izvedbu brušenja, dulji radni vijek i rezultate finog brušenja. Za pripremno brušenje i fino brušenje točkastih zavara i dubokih ogrebotina na nehrđajućem čeliku, čeliku i obojenim metalima; također odličan za fino skidanje ivica s perforiranog metalnog lima i doradu uglova.

MINI FIX SC disk od flisa

1,64  (12,36 kn)
Tehnički površinski kondicionirani flis idealan za uklanjanje laganih ogrebotina i slojeva oksida, skidanje srha i fino brušenje na metalima i drugim materijalima.

PINLOC DecoFinish kompaktni disk od flisa

7,16  (53,95 kn)
Dizajn otvorenih pora postiže posebno fine, dekorativne rezultate na svim metalima, tvrdoj plastici i drvu. Fini zavareni šavovi, točkasti zavari i duboke ogrebotine mogu se izravno ukloniti u isto vrijeme, ovisno o kontaktnom pritisku. Posebno fina završna obrada omogućuje neposrednu savršenu zrcalnu završnu obradu s diskovima za poliranje kao što su oni iz BRIGHTEX® sustava za poliranje ako je potrebno. Time se izbjegavaju dugotrajni međukoraci brušenja i poliranja. Čak se i slojevi boje s punilom na dijelovima karoserije vozila mogu brusiti do golog metala. Ovaj metal ima vrhunsku završnu obradu i može se odmah ponovno bojati. Uz MAGNUM® DecoFinish, slojevi hrđe i oksida također nisu prepreka za savršenu završnu obradu. Ovaj novi kompaktni flis može biti koristi se za razne primjene. Izuzetno je čvrst i izdržljiv, ne začepljuje pore i ima svojstva prigušivanja, hlađenja koja omogućuju savršenu prilagodbu obratka i meke prijelaze brušenja.

PINLOC SC disk od flisa

1,33  (10,02 kn) 2,43  (18,31 kn)
Tehnički površinski kondicionirani flis idealan za uklanjanje laganih ogrebotina i slojeva oksida, skidanje srha i fino brušenje na metalima i drugim materijalima.

TRIMFIX SC disk od flisa

7,25  (54,63 kn) 7,51  (56,58 kn)
Elastični SC disk od flisa za fino brušenje ravnih i oblikovanih dijelova. Opružno djelovanje paketa diskova stvara meke prijelaze brušenja koji često ne zahtijevaju ponovnu obradu. Primijenjenim pritiskom korisnik može sam odlučiti treba li ukloniti materijal ili laganim pritiskom površinu samo uljepšati ili fino oguliti ivice.