Prikazuje se svih 4 rezultata

MAGNUM FINECUT rezna ploča

1,64  (12,36 kn) 1,85  (13,94 kn)
Posebna visokoučinkovita rezna ploča za profile i cijevi s tankim stijenkama i vrhunska kvaliteta rada.

MAGNUM RAZORCUT rezna ploča

2,94  (22,15 kn)
Revolucionarna rezna ploča s neusporedivim performansama (do 130 rezova) (materijal za ispitivanje: cijev od nehrđajućeg čelika Ø 27 mm s debljinom stjenke od 2 mm). Rezna ploča visokih performansi ističe se visokom preciznošću, agresivnom brzinom rezanja i iznimno dugim vijekom trajanja.

MAGNUM PRECICUT rezna ploča visoke preciznosti

2,59  (19,51 kn)
Precizno rezanje limenih dijelova, na primjer, izuzetno točno na liniji označavanja, često je otežano zbog velike fleksibilnosti kod tankih reznih ploča, posebno "slobodne ruke". Kako bi se maksimizirala točnost, Eisenblätter sada nudi disk za precizno rezanje, što ovaj problem znatno olakšava. Zahvaljujući posebno kompaktnom obliku središta, nova generacija reznih ploča izuzetno je dimenzijski stabilna i otporna na torziju. Rezanje, čak i dužih dijelova obratka, mnogo je lakše i preciznije za izvođenje.

MAGNUM TWINFLEX brusni disk

1,75  (13,19 kn)
MAGNUM TWINFLEX disk za rezanje i brušenje Kombinirani disk omogućuje rezanje i grubo brušenje s jednim proizvodom. Neophodan je tijekom poslova gdje radnici stalno mijenjaju diskove. Idealno za naizmjenične primjene rezanja i brušenja.