Početna stranica » Ventilacija » Visoko vakuumska ventilacija

Prikazuje se svih 6 rezultata

Visoko vakuumska ventilacijska jedinica Dusty Evo

2.492,50  (18.779,74 kn)
Visoko vakuumska ventilacijska jedinica Dusty Evo je vrlo jednostavna jedinica za korištenje te je prikladna za svaku radionicu uz ručno čišćenje filtera za ekstrakciju na plameniku, mlaznicama s prorezima i lijevkom. Zahvaljujući velikoj ručki, jedinica je prikladna za mobilno korištenje na gradilištima i razne popravke. Gledano u grubo, Dusty Evo visoko vakuumska ventilacijska jedinica jedva je veća od malih kolica.

Visoko vakuumska ventilacijska jedinica VacuFil Compact

5.486,25  (41.336,15 kn) 6.872,50  (51.780,85 kn)
Visoko vakuumska ventilacijska jedinica VacuFil Comapct dizajnirana je za srednju razinu dima i prašine. Ima veliki jednokratni filter i princip rada jednog gumba. Mnoge dodatne značajke kao automatska kontrola zraka su dostupni kod visoko vakuumske ventilacijske jedinice VacuFil Compact. Bočni ventilator za negativan pritisak pruža robusne performanse za industrijske korisnike.

Visoko vakuumska ventilacijska jedinica VacuFil 125i

9.875,00  (74.403,19 kn)
Visoko vakuumska ventilacijska jedinica VacuFil 125i je jedinica koja nam služi za ekstrakciju velike količine dima i prašine od zavarivanja na jednom mjestu. Idealna je za trajnu upotrebu za tijekom zavarivanja zahvaljujući višekratnim filterima koji se sami čiste. Bočni ventilator omogućava robusne performanse za industrijske korisnike. Automatska regulacija usisne snage osigurava optimalnu radnu točnu za širok izbor plamenika za ekstrakciju dimnih plinova.

Visoko vakuumska ventilacijska jedinica VacuFil 250

10.686,25  (80.515,55 kn)
Visoko vakuumska ventilacijska jedinica VacuFil 250 prikladna je za paralelni rad (2 paralelna rada) te veliku količinu prašine i dima. Idealna je za trajnu upotrebu za tijekom zavarivanja zahvaljujući višekratnim filterima koji se sami čiste. Bočni ventilator omogućava robusne performanse za industrijske korisnike. Automatska regulacija usisne snage osigurava optimalnu radnu točnu za širok izbor plamenika za ekstrakciju dimnih plinova.

Visoko vakuumska ventilacijska jedinica VacuFil 500

Visoko vakuumska ventilacijska jedinica VacuFil 500 je jedinica koja se koristi za stalni rad uz visok nivo dima i prašine. Ova ventilacijska jedinica dolazi sa višekratnim filterom (automatsko čišćenje). Bočni ventilator stvara negativni pritisak te omogućava robusne performanse za industrijske korisnike. Dodatno, može se, ovisno o verziji, koristiti na četiri različite radne stanice i spojiti na centralni sustav cijevi.

Visoko vakuumska ventilacijska jedinica WeldFil HV

Visoko vakuumska ventilacijska jedinica WeldFil HV je robusna, pouzdana i solidna jedinica koja se koristi za filtriranje visokog nivoa prašine i dima. Dizajnirana je ekstrakciju dima i prašine u velikim zavarivačkim radnjama ili nekim centrima za obuku. KemTex ePTFE membranski filtarski ulošci za ultra sitne čestice mogu odvojiti čestice koje su manje čak od 0.1 µm. Ukoliko je potrebno napraviti neke promjene radi većih zahtjeva, sustav može rasti fleksibilno zahvaljujući modularnim proširenjima.