Novosti

Uređaji za skošavanje i zaobljavanje rubova BevelTools

Uredaj-za-skosenje-EBA-INOX

BevelToolsLogo-1U naš specijalizirani asortiman proizvoda za rezanje i zavarivanje dodali smo i nove uređaje za obradu rubova i izradu skošavanja Beveltools.

Slični uređaji već postoje na tržištu ali ova vrsta tehnologije pojavljuje se prvi puta stoga smatramo da bi ova grupa proizvoda uveliko mogla pomoći u pripremi zavarenih spojeva olakšavajući i ubrzavajući samu pripremu prije zavarivanja.

Uredaj-za-skosenje-EBA-INOX

Želite napraviti pripremu zavarenih spojeva brže, jeftinije i preciznije? Revolucionarni koncept Beveltoolsa preokrenut će svijet naopako. Odvojite trenutak da se upoznate s našim uređajima za skošenje i otkrijete tajnu.

Glodanjem se postiže idealno skošenje uz tihi rad,bez metalne prašine i vibracija što ovaj postupak čini bržim, zdravijim i sigurnijim rješenjem od klasične pripreme zavara bilo da radimo u radionici ili na gradilištu. Širokim rasponom uređaja možemo obraditi sve vrste materijala. Skošenje se može postići za nekoliko minuta i u jednom prolazu. Koristi se za čelik, aluminij i inox 

Trenutne metode pripreme zavarenih spojeva, zaokruživanja i izrade kosine zavara fizički su zahtjevne, netočne i dugotrajne.

Zato je Beveltools razvio dva kompaktna i ergonomska koncepta, Bevel Mite® i Bevel Mate®. Oni olakšavaju pripremu zavara, izradu kosine i zaokruživanje metala, brže, točnije i jeftinije.Uredaj-za-skosenje-ABIS-INOX

Prednosti naših Beveltools uređaja:
Revolucionarni dizajn nudi brz, jednostavan i savršen rub kosine ili radijusa.
Odmah stvorite savršen rezultat, bez završne obrade ili poliranja nakon toga.
Rezač možete promijeniti u sekundi jer se sastoji od jedne jedinice.
Omogućuje rad u malim prostorima zahvaljujući  kompaktnim strojevima za skošenje koji se mogu dovesti do radnog komada.
Jedva da ima iskri ili vibracija, nema štetnih čestica prašine.

 

Naši uređaji za skošenje: 

    1. Bevel Mate® 3.0 concept

Snažan, ergonomski Bevel Mate® koncept vrlo je pogodan za težu obradu i veće projekte koji zahtijevaju veću kosinu ili zaokruživanje. Pomoću Bevel Mate® možete napraviti kosine rubova pod različitim kutovima do dubine od 1/2″ i možete zaokružiti na radijus 8 mm.

      2. Bevel Mite® concept

Koncept Bevel Mite® kompaktan je i lagan. Posebno dizajniran za brzo i jednostavno korištenje i obradu kosina kao i zaokruživanje rupa i manjih obradaka. Pomoću Bevel Mita® možete napraviti skošenje rubova do dubine od 1/4″ u različitim kutovima i možete zaokružiti na radijus 4  mm.

      3. Skošenje inoxa (nehrđajući čelik)

Izrada kosih i zaobljenih rubova na nehrđajućem čeliku uvijek je bio vrlo težak i izazovan posao. To zahtijeva vrlo preciznu izradu te proizvođači nisu mogli razviti odgovarajući alat, što je često rezultiralo brzo istrošenim umetcima, rezačima radijusa i brusnim diskovima. Nakon puno istraživanja i razvoja, dizajnirali smo našu novu INOX platformu.

Naši uređaji za skošenje olakšavaju rezanje tvrdog metala i jamče dulju trajnost vašeg alata.

Naša inovativna INOX serija sastoji se od tri različita stroja. Sva tri se kontroliraju na sličan način i pogodna su za zaokruživanje i izradu kosinu rubova od nehrđajućeg čelika.

Detaljnije o našim uređajima za skošenje Beveltools pogledajte na našim stranicama Obrada materijala | Zavarivanje.info