Novosti, Zaštitna oprema

ZAŠTITNE CIPELE ZA ELEKTRIČARE: ELECTRO 3RUN

Giasco zaštitne cipele s dielektričnim potplatima idealna su osobna zaštitna oprema (PPE) za električare i radnike održavanja u elektroindustriji.

Uredba o PPE (EU 2016/425) postavlja zahtjeve za proizvodnju osobne zaštitne opreme kako bi osigurala da je sigurna i prikladna za deklariranu upotrebu, smanjujući tako rizike i štiteći od ozljeda na radnom mjestu.

Zaista, Giasco cipele s dielektričnim potplatima, pravilno kombinirane s izolacijskom odjećom i drugom PPE-om, osiguravaju optimalnu zaštitu protiv električnog udara bez kompromisa na udobnosti. Tri razine izolacije koje pruža potplat, izdržljivi izolacijski uložak od tkanine protiv probijanja i uložak osiguravaju udobnost i zaštitu pri svakom koraku čak i u statičkim položajima.

Modeli sigurnosnih cipela tvrtke GIASCO s dielektričnim potplatima zadovoljavaju potrebe svih:

Za vanjske uvjete rada, tu je model visoke radne cipele Thomson , ili novi prozračni i lagani 3Run model Electro s trostruko brizganim potplatom i poseban Hard Rock s potplatom dvostruke gustoće i otpornim na toplinu

Detaljnije o svim električarskim cipelama pogledajte OVDJE

GIASCO THOMSON SB FO E P CI WRU
ELECTRO SB FO E PL SR

To su modeli obuće namijenjeni električarima i radnicima održavanja, ali i onima koji rade u obnovljivoj energiji i sve više u sektoru e-mobilnosti: od proizvođača električnih automobila do proizvođača baterija i punionica, do tehničara za održavanje i mehaničara.

Kako bi se osigurala maksimalna zaštita protiv električnih opasnosti, važno je da potplat nije prekomjerno istrošen ili izložen mokrim i vlažnim okruženjima. Također je potrebno osigurati da radna obuća nije kontaminirana provodnim materijalima. Primjerice, potplati mogu sakupiti metalne strugotine, itd., što može smanjiti učinkovitost zaštite.

Giasco sigurnosne cipele s dielektričnim potplatima namijenjene su kao uređaji za sekundarnu zaštitu i ne za rad pod naponom; testirane su prema metodi ispitivanja utvrđenoj u ASTM F2412-18.