Sajmovi

SAJAM RIBARSTVA CROFISH – POREČ – od 24. do 26. 11.

Porec_Croatia_2024-1

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nas posjetite na sajmu Crofish – 15. međunarodnom sajmu ribarstva, ribarske opreme, akvakulture, sportskog ribolova i sportova na vodi koji će se održati u Poreču u dvorani Žatika od 24. do 26. 11. 2023.

Svratite do nas biti će nam drago da se ponovo vidimo, ujedno ćemo Vam pokazati neke novitete koje možete pronaći u našem asortimanu.

Željeli bi Vas obavijestiti da ćemo ove godine na sajmu Crofish organizirati nagradnu igru “HRVATSKI RIBARI”. 

Kupnjom proizvoda u vrijednosti većoj od 20 Eur sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada ribarsko odijelo!

Osim nagradne igre prirediti ćemo Vam i brojna iznenađenja i akcije!

Naše poduzeće usmjereno je na Vas kao krajnje korisnike te smo osluškujući Vaše potrebe razvili paletu proizvoda namijenjenu profesionalcima.

Bilo da Vam treba profesionalna zaštitna oprema ili alati namijenjeni ribarima, nautičkom sektoru i maloj brodogradnji, sve to pronaći ćete u RAM-ovom asortimanu. Više od pola stoljeća našeg poslovanja jamac su kvalitete, pouzdanosti i usmjerenosti na korisnike!

Dođite i razgledajte:

  1. Ribarsku zaštitnu opremu vrhunskog danskog proizvođača LYNGSØE RAINWEAR namijenjenu i najtežim uvjetima na moru (ribarske jakne, hlače, kabanice..)
  2. Kišne kabanice i jakne za nautičare
  3. Vrhunske zaštitne čizme
  4. Zaštitne cipele proizvođača GIASCO
  5. Zaštitne rukavice
  6. Zaštitne naočale
  7. Kape, marame BUFF
  8. Male propan-butan boce za plovila kao i reducir ventili za iste
  9. Plinska kuhala, plinske svjetiljke …

Veselimo se Vašem dolasku!

RAM tim!