KOIKE je japanska kompanija specijalizirana za proizvodnju opreme za rezanje metala. Osnovana je 1918. godine i tokom godina je postala jedan od vodećih svjetskih proizvođača uređaja i sustava za rezanje.

Firma Koike je poznata po svojoj tehnološkoj inovaciji i kvalitetnim proizvodima. Njihova ponuda obuhvaća širok spektar uređaja za rezanje metala, uključujući plazma rezače, laserske rezače, plinske rezače i CNC (Computer Numerical Control) rezače. Ovi uređaji koriste se u različitim industrijama, kao što su metalurgija, automobilska industrija, brodogradnja, industrija naftnih derivata, konstrukcija i mnoge druge.

Koike je poznat po visokoj kvaliteti svojih proizvoda, kao i po tome što pruža rješenja prilagođena specifičnim potrebama kupaca. Kompanija je fokusirana na pružanje visokih performansi, preciznosti i pouzdanosti u svojim proizvodima. Također, Koike nudi podršku za instalaciju, obuku i tehničku podršku svojim kupcima.

Osim uređaja za rezanje metala, Koike također proizvodi i dodatnu opremu, kao što su automatski sustavi za postavljanje plamena, sustavi za upravljanje ispušnim plinovima i razne rezne glave i nosače.

Koike je globalno prisutan i ima distributere širom svijeta. Njihova posvećenost kvaliteti, tehnološkoj inovaciji i prilagođavanju specifičnim potrebama kupaca čini ih cijenjenim partnerom u industriji rezanja metala.

 

Prikazujemo 1–9 od 70 rezultata