Hugong je kineska kompanija koja se bavi proizvodnjom industrijske opreme, posebno zavarivačkih strojeva. Kompanija je osnovana 1995. godine i ima sjedište u gradu Shanghai, Kina.

Hugong je poznat po proizvodnji raznih vrsta zavarivačkih strojeva, uključujući MIG/MAG zavarivače, TIG zavarivače, elektroda zavarivače, plazma rezne strojeve i druge pripadajuću opremu. Njihovi zavarivački strojevi koriste se u različitim industrijama, kao što su automobilska industrija, metalurška industrija, brodogradnja, energetika i mnoge druge.

Hugong je postao jedan od vodećih proizvođača zavarivačkih strojeva u Kini i ima snažnu prisutnost na globalnom tržištu. Njihovi proizvodi su poznati po visokoj kvaliteti, pouzdanosti i tehnološkoj inovaciji. Kompanija ulaže u istraživanje i razvoj kako bi unaprijedila performanse svojih strojeva i ispunila zahtjeve industrijskih kupaca.

Hugong također pruža podršku svojim kupcima kroz usluge poput tehničke podrške, obuke, održavanja i servisiranja. Kompanija ima široku mrežu distributera i servisnih centara kako bi osigurala pravovremenu podršku svojim kupcima širom svijeta.

Kao kompanija koja se fokusira na kvalitetu i inovacije, Hugong nastoji pružiti efikasna rješenja za zavarivanje koja pomažu industrijskim korisnicima u poboljšanju proizvodne učinkovitosti i osiguravanju visoke kvalitete zavarenih spojeva.

Prikazujemo 1–9 od 23 rezultata